De Nederlandse markt

Nederlandse markt

Gaat u uitbreiden, uw onderneming verplaatsen of gewoon de Nederlandse markt betreden vanuit Duitsland, België of een ander EU-land? Een gedegen voorbereiding is in alle gevallen op zijn plaats. De wet- en regelgeving in Nederland verschilt immers van wat u gewend bent. Hoe gaat u efficiënt te werk?

Voor personeels- en salarisadministratie gelden andere regels. Maar ook in fiscaal opzicht verschilt de regelgeving.

acconavm heeft adviseurs met een gedegen kennis van de landen om ons heen en inzicht in de verschillen tussen de de buitenlandse en Nederlandse wet- en regelgeving. Vooral fiscaal zijn er flinke verschillen. Wij maken u daar graag op attent en helpen u risico’s te beperken. Zo wordt u niet geconfronteerd met onaangename verrassingen.

Daarnaast weten wij op efficiënte wijze en in de door u gekozen taal (engels, duits, Nederlands) de personeels- en salarisadministratie online te verwerken.

Internationale samenwerking

In Duitsland werken we samen met Dornbach, in België met Bofidi. Onderneemt u in een ander Europees land of buiten Europa? acconavm maakt ook deel uit van de internationale netwerken IGAL en IPG. Voor iedere grensoverschrijdende transactie kunnen onze adviseurs u van dienst zijn.

Vragen?

Stuur een email naar international@acconavm.nl of vul het contactformulier in.

Contact met acconavm<< terug naar Expertise