Emigreren naar Nederland

Emigratie Nederland

Bent u van plan om te emigreren naar Nederland, dan komt er veel op u af. Van praktische zaken zoals het vinden van woonruimte en financiële zaken zoals het tijdig betalen van belastingen. Emigreren is niet iets wat u regelmatig doet. Veel van wat geregeld moet worden, is dus nieuw voor u. Niet altijd is even duidelijk wat u moet regelen en bij welke instantie u dat kunt doen.

Emigreren met Accon international

Accon international is onderdeel van acconavm adviseurs en accountants. Wij ondersteunen ondernemers en particulieren bij het zetten van onder andere internationale stappen. Dat doen we op heel praktische wijze, door u te vertellen tot wie u zich moet richten voor uitschrijving uit het bevolkingsregister. Maar ook in meer fiscale zin: Welke fiscale gevolgen zijn er als u immigreert naar Nederland? Zijn er meerdere scenario’s mogelijk en wat is voor u het meest gunstig?

Checklist Emigreren naar Nederland

We hebben voor u een checklist Emigreren naar Nederland gemaakt. Deze checklist helpt u flink op weg, maar is zeker niet uitputtend. De checklist is bedoeld als steuntje in de rug.

Wilt u op basis van deze checklist eens van gedachten wisselen met een van onze internationale adviseurs? Dan kunt u het beste mailen naar international@acconavm.nl. Wij nemen dan snel contact met u op.

Ontvang nu uw gratis whitepaper
Checklist emigratie naar Nederland vanuit Belgie whitepaper - maart2017.pdf
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


<< terug naar Expertise