http://international%20business

Hulp bij huurproblemen in Nederland

huurproblemen

Hebt u als ondernemer een huurachterstand en te maken met verplichte sluiting? Wat zijn dan uw rechten in Nederland, én wat betekent dit in de praktijk? Hoe vraagt u in Nederland om huuraanpassing?

Op welke wijze kunt u als verhuurder in Nederland in actie komen als uw huurder niet aan zijn verplichtingen kan voldoen? Ook verhuurders kunnen financiële problemen ervaren vanwege van de coronamaatregelen. De juridisch adviseurs van acconavm kunnen u bij huurproblemen van dienst zijn. Hoe werkt dit?

Juridische bijstand bij huurproblemen in Nederland

  1. Wij schrijven huurder of verhuurder aan en treden namens u in gesprek met de wederpartij om er samen uit te komen. Als partijen overeenstemming bereiken, leggen we de gemaakte afspraken vast in een vaststellingovereenkomst. Dit heet het minnelijk traject.
  1. Komen partijen er in de eerste fase niet uit? Of is er al een dagvaarding in het spel? Dan kunnen de juridisch adviseurs van acconavm u bijstaan tijdens de gerechtelijke procedure. U kunt hierbij de eiser of de gedaagde zijn. Hoe gaat dat in de praktijk?

Bent u de eisende partij?

Dan informeren we u voordat de procedure start over de slagingskansen, risico’s en het verloop van de procedure. En dan gaan we voor u aan de slag.

Hebt u een dagvaarding ontvangen? Wij staan u als gedaagde partij bij

Dan is het belangrijk om snel in actie te komen om te voorkomen , dat de eisende partij de vordering direct krijgt toegewezen. Ontbinding van de huurovereenkomst, het ontruimen van uw onderneming, het betalen van achterstallige huur en eventuele boetes zijn niet ondenkbaar als u de huurder bent.

De juridisch adviseurs van acconavm voeren namens u het verweer middels de conclusie van antwoord, reageren schriftelijk op de eiser bij conclusie van dupliek en vertegenwoordigen u tijdens de zitting.

De risico’s van procederen

Een juridische procedure is helaas nooit zonder risico’s. De verliezende partij kan immers veroordeeld worden in de proceskosten. De vraag is of de vordering daadwerkelijk verhaald kan worden.

Juridische bijstand door acconavm

In de meeste gevallen en al helemaal in het geval van een ontbinding en ontruimingsverzoek is een juridische procedure onvermijdelijk en is juridische bijstand noodzakelijk! In deze moeilijke tijd staan ook de juridisch adviseurs van acconavm u graag bij.

Wilt u in gesprek komen met onze juridisch adviseurs of meer informatie ontvangen? Stuur dan een bericht naar international@acconavm.nl en een van onze juridisch adviseurs neemt contact met u op.

Advies nodig rondom dit onderwerp?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op

Oeps! We konden je formulier niet vinden.
<< terug naar overzicht